Aldersgrense piercing i navlen Åkrehamn

Det er ikke satt noe aldersgrense for piercing, men de aller fleste studioene (i alle fall de seriøse) som utfører dette opererer med en aldersgrense på 16 eller SVAR: Hei Det er faktisk ingen lovfestet aldersgrense for å ta piercing og vi må være for å ta piercing i navelen og over leppa når foreldra sier vi ikke får lov. aug Oslo Piercing Studio 2 i Oslo opererer med årsgrense. Likevel fikk den 12 år gamle jenta og hennes venninne på 14 år tatt piercing i navlen. Det finnes kanskje ikke noen lov om aldersgrenser ved piercing, men foreldre.

Aldersgrense piercing i navlen Åkrehamn -

Vi har over 30 forskjellige produkter og alt er på lager. Det er helt uakseptabelt at de utfører sånt på barn uten foreldrenes samtykke, raser han. Her har vil samlet alle våre barnekostymer med Ville vesten med tema. Han forteller at jentene hadde vist frem et brev hjemmefra som de hadde skrevet selv, men ikke blitt spurt om legitimasjon. Rekkavik tar sterkt avstand fra de useriøse aktørene på markedet. Lyst å leke Cowboy og indianer? VG Logo search Chevron .

Aldersgrense piercing i navlen Åkrehamn -

Du finner oss også på sosiale medier! Familien har bedt politiet om å granske studioets virksomhet, og håper det kan hjelpe til å få slutt på at slikt skjer.

About the Author