Hobbier piercing i navlen aldersgrense

hobbier piercing i navlen aldersgrense

Det er ikke satt noe aldersgrense for piercing, men de aller fleste studioene (i alle fall de seriøse) som utfører dette opererer med en aldersgrense på 16 eller De fleste piercingstudioer har satt en nedre aldersgrense på år. Grunnen til Jeg fikk min navle piercing da jeg var 14år som er en ganske ung alder. Jeg har sett litt på youtube, på hvordan man tar en navle piercing, er dette vondt? dette og at du vet hva du gjør før du tar piercing, derfor er det aldersgrense.

Videos

Navle piercing De fleste piercingstudioer har satt en nedre aldersgrense på år. Grunnen til Jeg fikk min navle piercing da jeg var 14år som er en ganske ung alder. nov åpne nettsiden fra. Posted in Piercing i navlen aldersgrense Fosnavåg | 0 Replies Hobbyer massasje tantra oslo, Rosa klær søker elsker. des Nå lurer jeg, skal deres barn når de blir ungdom få piercing dersom de jeg skal ikke snakke så høyt selv da, har tatt to ganger i navlen, og Er det ikke noen aldersgrense på piercing? .. Krimskrams · Hus og hjem · Hobby.

Hobbier piercing i navlen aldersgrense -

Jeg har hatt hull i øret, men kan ikke bruke noe lenger pga. Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør:

: Hobbier piercing i navlen aldersgrense

Hotte damer når kan man ha samleie etter fødsel Hull i ørene er da også piercing, rent teknisk? Men uasett meiner eg at ein bør vente til ein blir 18 år. Jeg kommer ikke til å nekte henne piercing i navelen om hun vil ha det. Å so burde det vere lov for dei som er i det attende året å kunne få pierce seg uten spesielt samtykke frå foreldra fordi dei er i det attande året. Familien har bedt politiet om å granske studioets virksomhet, og håper det kan hjelpe til å få slutt på at slikt skjer. Og unngå skjulte tatoveringer eller piercinger har en jo ingen garanti for. Jeg foretrekker heller et hull fremfor en tatovering.
Hobbier piercing i navlen aldersgrense Måtte skrive under på at jeg var 18 Jeg synes piercing på ungdom ikke er så ille. Tror du meg ikke så spør på et center. Ettersom det er vanlig med hull i ørene, kan det ikke være noen annen begrunnelse for å hindre piercing enn at det er stygt. Har hørt om Leading light ja. Piercing burde ha en aldersgrense, jeg trodde faktisk det var noe som var innført, men det er visst kun det studioet jeg var innom som hadde en intern aldersgrense på det da.
MATCHER SEX DATING NORGE Jeg er ikke imot verken tatoveringer eller piercinger, men alt med måte. Reglene de har lagd er av hensyn til når kroppen er ferdig utviklet, når folk er i alder til å ta ansvar selv og flere ting som man må undertegne før man får piercing. Jeg vet sannerlig ikke. Isteden for å sette meg på bakbena sex kontakter Honningsvåg bannlyse hele fabrikken vil jeg heller se an alder og modenhet på min sønn, og hva han evt ønsker. Han forteller at jentene hadde vist frem et brev hjemmefra som de hadde skrevet selv, men ikke hobbier piercing i navlen aldersgrense spurt om legitimasjon. Det er helt uakseptabelt at de utfører sånt på barn uten foreldrenes samtykke, raser han.
hobbier piercing i navlen aldersgrense

About the Author